Hoogste nationale onderscheiding van AB Inbev voor Drankenhandel Hoefnagels

Eind maart 2017 kregen wij de prestigieuze “Fonske Gold” prijs als beste brouwer-leverancier van België!

Onze trotse zaakvoerder Louis Hoefnagels kreeg in Ieteren de trofee uit handen van Miss België, Romanie Schotte. De trofee werd uitgereikt door de top van InBev Europa.

De prijs is een beloning voor het totaalpakket dat Drankenhandel Hoefnagels aan haar klanten aanbiedt. Er werd een hoge waardering uitgesproken voor de verschillende aspecten van het brouwersvak; de stiptheid van leveringen, de service en omgang met de klant in het bijzonder staan hoog in het vaandel sinds de start van de drankenhandel. Tenslotte spreekt ook het milieubewuste beleid en de omgang met het personeel mee in de globale beoordeling van de zaak vooraleer de prijs wordt uitgereikt.

Naast de Fonske Gold viel Drankenhandel nog een keer in de prijzen met de Beermaster Award, een certificaat dat wordt uitgereikt omwille van de gedegen opleidingen die Drankenhandel Hoefnagels inricht voor haar klanten. Dit is een erg gevarieerde opleiding die alle praktische facetten van de horeca sector bevat en waarin ook een “tap” cursus is opgenomen.